Sectoren

Gevestigd in het Westland zijn we uiteraard flink vertegenwoordigd in de AGF-sector (Aardappelen, Groenten en Fruit) en in de glastuinbouw. We ontwerpen en installeren koel- en vriestechnische toepassingen voor opslag, verwerking en verhandeling van de meest uiteenlopende tuinbouwproducten in zowel de groenteteelt als de sierteelt. Ook zijn we specialist bij uitstek op het gebied van klimaatinstallaties voor uitbloeiruimten, kweekcellen, kiemcellen en kaskoeling. Door de jaren heen hebben we onze activiteiten uitgebreid naar zo’n beetje alle sectoren waar er gekoeld en gevroren wordt. Zoals de vleesverwerkende industrie, de voedingsmiddelen industrie en noem maar op. Op het gebied van airconditioning zijn we actief voor zowel het bedrijfsleven als voor de particuliere markt.

Ontwerpen en assembleren in eigen beheer

Het ontwerp van uw installatie begint bij Hamelink Koeling al tijdens het eerste gesprek. Rekening houdend met uw producten en specifieke eisen stellen we voor u een installatie samen die exact aansluit op uw bedrijfssituatie. Al in het offerte-stadium selecteren we de juiste componenten en regelapparatuur, waarbij een optimale afstemming tussen koelunits, koelers, condensors en regelapparatuur van het grootste belang is. Alleen door passende apparatuur te koppelen aan een efficiënte besturing is een goed eindresultaat gegarandeerd.

Certificering

Bij Hamelink Koeling staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn F-gassen gecertificeerd en lid van de NVKL (Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling). Ook zijn we in het bezit van een VCA-certificaat (VGM Checklist Aannemers), wat aangeeft dat ook een aspect als veiligheid de volle aandacht krijgt. Onze kwaliteit wordt vooral gegarandeerd door meer dan twintig jaar ervaring in alle denkbare disciplines van het ‘koel- en vriesvak’. Bovendien voeren we bij Hamelink Koeling het gehele traject in eigen beheer uit. Dat begint steevast met een gedegen advisering, waarna we installaties, besturingen en schakelpanelen zélf ontwerpen en vervolgens alles zélf assembleren en installeren. Ook dát verstaan we onder ‘persoonlijke aanpak’. Korte communicatielijnen, een hoge mate van flexibiliteit en continu betrokken bij uw product.