Service 24/7

De aanschaf van een koelinstallatie of airconditioning staat nooit op zichzelf, maar gaat samen met een jarenlange nazorg, service en onderhoud. U kunt er op vertrouwen dat we bij Hamelink Koeling direct voor u klaar staan. Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om in geval van storingen snel ter plaatse te kunnen zijn. We beschikken over een ruim aantal compleet ingerichte serviceauto’s met vakkundige monteurs achter het stuur.

Het ontwerp van uw installatie begint bij Hamelink Koeling al tijdens het eerste gesprek. Rekening houdend met uw producten en specifieke eisen stellen we voor u een installatie samen die exact aansluit op uw bedrijfssituatie. Al in het offerte-stadium selecteren we de juiste componenten en regelapparatuur, waarbij een optimale afstemming tussen koelunits, koelers, condensors en regelapparatuur van het grootste belang is. Alleen door passende apparatuur te koppelen aan een efficiënte besturing is een goed eindresultaat gegarandeerd.

Zodra u ons ‘groen licht’ geeft werken we de details van het ontwerp verder uit en kan de assemblage worden voorbereid. Doordat zowel het ontwerp als de assemblage geheel in eigen beheer plaatsvinden, kunnen we gedurende het hele traject eenvoudig bijsturen of aanpassen. En uiteraard kunnen ook na de inbedrijfstelling zaken worden gewijzigd en verfijnd. Hamelink Koeling archiveert alle installatie-gegevens, zoals toegepaste apparatuur en koeltechnische en elektrische schema’s, waardoor we te allen tijde weten wat er bij u is geïnstalleerd. Zo kunnen we een betere en snellere service leveren.

U kunt er op vertrouwen dat we bij Hamelink Koeling direct voor u klaar staan. Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om in geval van storingen snel ter plaatse te kunnen zijn. We beschikken over een ruim aantal compleet ingerichte serviceauto’s met vakkundige monteurs achter het stuur.

De meeste installaties dienen één of meerdere keren per jaar een keuring te ondergaan. Naast deze wettelijke verplichting komt het regelmatig controleren en onderhouden van uw installatie de levensduur ten goede en voorkomt u storingen. Hamelink Koeling biedt u hiertoe uitgebreide mogelijkheden en kan in nauw overleg een op maat gesneden onderhoudscontract voor u samenstellen. U kunt bij ons overigens ook terecht voor controle, periodiek onderhoud en het oplossen van storingen met betrekking tot installaties van derden.

Contactformulier