Wij zijn er voor u

Veel bedrijven zijn, voor de kwaliteit van hun producten, afhankelijk van de juiste temperatuur en klimaatomstandigheden. Zij hebben een partner nodig die de juiste vragen stelt, begrijpt wat u nodig heeft en die eisen ook kan doorvertalen naar de installatie die aansluit op uw specifieke bedrijfssituatie.

Daarom is Hamelink Koeling graag hoogstpersoonlijk in koeling.

Sectoren

Hamelink Koeling heeft inmiddels 25 jaar ervaring in diverse sectoren als AGF, glastuinbouw, vleesverwerkende en voedingsindustrie.

Ontdek wat we voor welke sectoren doen...

Lees meer

Energiezuinig

Bij Hamelink Koeling streven we ernaar om onze installaties zoveel mogelijk energiezuinig af te leveren. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Ontdek meer over onze energiezuinige techniek...

Lees meer

24/7 Service

Naast vakkundig ontwerp en installatie vinden we bij Hamelink Koeling de nazorg, service en het onderhoud minstens zo belangrijk.

Ontdek meer over onze service- en onderhoudsdiensten

Lees meer

Certificering

Bij Hamelink Koeling staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn F-gassen gecertificeerd en lid van de NVKL (Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling). Ook zijn we in het bezit van een VCA-certificaat (VGM Checklist Aannemers), wat aangeeft dat ook een aspect als veiligheid de volle aandacht krijgt. Onze kwaliteit wordt vooral gegarandeerd door 25 jaar ervaring in alle denkbare disciplines van het ‘koel- en vriesvak’.